Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Μελέτη Χώρων

Κάθε παιδικό δωμάτιο βάσει της ιδιαιτερότητας του χρήζει την απαραίτητη μελέτη έτσι ώστε να αξιοποιηθεί η κάθε επιφάνεια του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μελέτη Χώρων
Σχεδιασμός

Μετά από την ακριβή μελέτη του παιδικού δωματιου, το σχεδιαστικό team της εταιρειας, διαμορφώνει συγκεκριμένες προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών και του κάθε παιδιού ξεχωριστά, για ένα άψογο αποτέλεσμα λειτουργικά αλλά και αισθητικά!

Σχεδιασμός
Κατασκευή

Βάσει του εγκεκριμένου σχεδίου κατασκευάζουμε τα παιδικά σας επιπλα ενω το ειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας επιβλεπει ολα τα σταδια της κατασκευης ώστε το αποτελεσμα να ποιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των παιδικών επίπλων σας.

Κατασκευή
Διακόσμηση

Από την πρώτη στιγμή είμαστε κοντά σας!

Μετά από την παραγγελία των επίπλων, ένας από τους διακοσμητές μας θα σας επισκευτεί στο σπίτι ώστε να επαληθεύσει τις διαστάσεις του δωματίου. Στη συνέχεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να μεταφέρουν και να συναρμολογήσουν τα επιπλά σας.

Διακόσμηση
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.