Έπιπλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Έπιπλα κατασκευασμένα σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις όσον αφορά τη σχεδίαση, το σχήμα και τις διαστάσεις, έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Triangle object
Square object
Link Εικόνα υλικού Βακελίτης / Μελαμίνη Βακελίτης / Μελαμίνη
Link Εικόνα υλικού Ξύλο / Λάκα Ξύλο / Λάκα

Είπαν για εμάς

Maria P. Google

Υπέροχη συνεργασία από την αρχή μέχρι το τέλος!!! Η σχεδίαση έγινε με μεγάλη προσοχή και κάλυψε πλήρως όλες τις ανάγκες μας! Τα έπιπλα είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής!!! Το συνεργείο που ήρθε για την τοποθέτηση αποτελούνταν από άψογους επαγγελματίες που με χαμόγελο αλλά και μεγάλη εμπειρία έφεραν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή σε αντίξοες συνθήκες!!! Συγχαρητήρια σε όλους για τον άψογο επαγγελματισμό σας!!!

Βασιλική Π. Google

Είχαμε ένα ατύχημα στην κουκέτα μας, πήρα το πρωί στο κατάστημα και το επόμενο πρωί, στις 9.30 το συνεργείο ήταν σπίτι μου! Μας έφτιαξε το κάγκελο σε 10 λεπτά και όλα μια χαρά. Από τα λίγα καταστήματα με τέτοια εξηπηρετηση!!!!

Afroditi L. Facebook

Άψογα όλα, από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα, μέχρι τη παραλαβή και τοποθέτηση των επίπλων. Επαγγελματίες. Ξεπέρασαν και βρήκαν λύσεις σε όποια δυσκολία εμφανίστηκε. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Τα παιδιά λάτρεψαν τα καινούργια τους έπιπλα, ειδικά τον τοίχο αναρρίχησης.

Nafsika T. Facebook

Εκπληκτική δουλειά και εξυπηρέτηση! Ασχολήθηκαν απο την πρώτη στιγμή και μας έδωσαν την καλύτερη δυνατή λύση στη διαρρύθμιση του δωματίου!

Vasileios S. Google

Μόλις τοποθετήθηκε το καινούργιο γραφείο και η σύνθεση βιβλιοθήκης στο δωμάτιο της κόρης μας. Ακριβώς όπως σχεδιάστηκε, έτσι ήρθε! Και πάνω από όλα συναρμολογήθηκε άψογα και ταχύτατα από τον Νίκο και τον Ανδρέα! Εξαιρετικοί στη δουλειά τους όλοι. Σας ευχαριστούμε!!!

ΚΩΣΤΑΣ Ρ. Google

Δεν συνηθίζω να αξιολογώ γενικά, αλλά θα ήθελα να μοιραστώ την σημερινή μου εμπειρία. Τι να πρωτοπώ, ευγένεια από το προσωπικό που ήρθε μας έλυσε μας μετέφερε στο υπόγειο τα προηγούμενα έπιπλα των παιδιών χωρίς να είναι υποχρέωσή τους; την άψογη, έγκαιρη και πολύ σύντομη παραγγελία μεταφορά και τοποθέτηση που είχαν; Το αποτέλεσμα που ήταν αυτό ακριβώς που παραγγείλαμε;; Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στην επιχείρηση σας. Να συνεχίσετε έτσι.

Vaggeliw V. Facebook

καταπληκτική ποιότητα, το χρώμα το σχέδιο ήταν ακριβώς αυτό που ζήτησα και φυσικά φανταστικά τα παιδιά που ήρθαν για την τοποθέτηση... χίλια ευχαριστώ

X object
Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτόν τον ιστότοπο για την εξατομίκευση του περιεχομένου και την ανάλυση την επισκεψιμότητας. Παρακαλούμε, αποφασίστε εάν επιθυμείτε την αποδοχή των cookies στην ιστοσελίδα μας.